artboard-2

Nexus Accounting

Asiantunteva ja yksilöllinen tilitoimisto.
Rakennamme palvelumme aina tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Tilitoimisto

Nexus Accounting on yksilöllistä palvelua tarjoava tilitoimisto. Olemme olemassa auttaaksemme yritystäsi menestymään. Tilitoimistopalvelumme rakennetaan aina yksilöllisesti juuri tarpeeseesi sopivaksi. Palvelemme kaikkien alojen yrityksiä, erikoisosaamisenamme logistiikka- ja materiaalialojen toiminta ja taloushallinto.

Netvisor taloushallinto-ohjelmisto

Netvisor-on älykäs taloushallinnan kokonaisuus pilvipalveluna, mikä mahdollistaa automaationsa ansiosta ajantasaisen kirjanpidon. Se tarkoittaa vähemmän virheitä, etsimistä ja korjaamista eli enemmän aikaa oikeille töille. Kaikki taloushallinto on tallessa, ja pääset tarkastelemaan sitä mistä ja milloin tahansa.

Palvelut

Nexus Accounting palvelee sinua kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Meiltä saat sinulle sopivat ratkaisut kirjanpitoon ja yrityksesi taloushallintoon. Tarpeidesi mukaan räätälöitävät palvelumme sisältävät kaikki yrityksen tarvitsemat taloushallinnon osa-alueet. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme liiketoiminnan tukea ja konsultointia yli 20 vuoden yrittäjäkokemuksella. Alta löydät tarkemmat kuvaukset tarjoamistamme palveluista.

Kirjanpito

Mielestämme ajantasainen ja helposti seurattavissa oleva kirjanpito on eräs tärkeimmistä yrityksen menestystekijöistä yrityksen kokoon katsomatta. Meillä Nexus Accountingilla pidämme huolta, siitä että sinulla on aina käytettävissä ajantasainen tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Tätä varten tarjoamme asiakkaillemme yhden markkinoiden kehittyneimmistä taloushallinnon järjestelmistä Netvisorin.

Tilinpäätös

Tilikauden päättyessä pidämme huolta, että tilinpäätöksesi on asiallisesti laadittu ja että se sisältää kaikki tarvittavat tiedot.

Veroilmoitus

Täytämme veroilmoitukset puolestasi ja huolehdimme, että raportointi myös verottajan suuntaan on ajan tasalla eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Palkanlaskenta

Kirjanpidon lisäksi hoidamme yrityksesi palkanlaskennan nopeasti ja tarkasti. Pidämme huolta, että henkilökunta saa palkkansa ajallaan ja oikein laskettuna.

Liiketoiminnan tuki

Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme liiketoiminnan tukea ja konsultaatiota yli 20 vuoden yrittäjäkokemuksella

Tilintarkastukset ja muut tarvittavat asiantuntijapalvelut hoituvat myös kauttamme sujuvasti yhteistyökumppaniemme kautta.

Me Nexus Accountingilla haluamme luoda hyvän asiakassuhteen heti alusta alkaen ja palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rakennamme aina yhdessä toimivan kokonaisuuden asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.