artboard-1

Makepro

MakePro toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa yrityksellesi edistyksellisen työkalun
materiaalien ostoon, myyntiin, laskutukseen, kuljetuksiin ja varaston hallintaan.
Ota yhteyttä, niin katsotaan miten MakePro voi helpottaa juuri sinun liiketoimintaasi.

MakePro

MakePro toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa yrityksellesi edistyksellisen työkalun erilaisten materiaalien ostoon, myyntiin, laskutukseen, kuljetuksiin ja varaston hallintaan. Tutustu MakeProhon ja ota yhteyttä, niin katsotaan miten MakePro voi helpottaa juuri sinun liiketoimintaasi.

Kaiken kokoisille yrityksille

Oletko vasta aloittanut liiketoiminnan vai onko yritykselläsi jo kymmeniä työntekijöitä? MakePro sopii kaiken kokoisille yrityksille ja mikä parasta se kasvaa liiketoimintasi ja tarpeidesi mukaan. Katso hinnastomme eri kokoisille yrityksille täältä.

Helppokäyttöinen

MakePron kehittyksessä on panostettu erityisesti toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyyteen. Tavoitteemme on ollut, että ohjelman mukana ei tule käyttöohjekirjaa, vaan kaikki toiminnot ovat niin selkeitä että käyttö onnistuu tarjoamamme käyttökoulutuksen jälkeen kuin itsestään.

Kaikenlaisille laitteille

Onko käytössäsi kiinteä toimipiste vai tuleeko toiminnanohjauksen toimia sinun ja henkilökuntasi mukana? Ei ongelmaa Makepro toimii kaikenlaisilla laitteilla ja näytöillä luontevasti, joten voit käyttää sitä yhtä hyvin tietokoneella kuin vaikkapa tabletilla tai puhelimella.

Toiminnot

Tuotteet ja hinnoittelu

MakeProsta löytyy valmiina laajasti eri materiaalien standardien mukaiset tuotenimikkeet, laadut ja kategoriat. Tämän lisäksi voit luoda omia tuotteitaisi ja kategorioita niin paljon kuin tarvitset. Samaten voit luoda tuotteille useita eri hinnastoja ja päivittää niitä esimerkiksi asiakaskohtaisesti.

Punnitus

Makepron voit integroida suoraan käyttämääsi vaakaohjelmaan*. Näin saat kaikki punnitukset yhdistettyä automaattisesti lähetyksiin ja vastaanottoihin. Vaihtoehtoisesti voit syöttää materiaalin painot tai kappalemäärät itse vastaanoton tai lähetyksen yhteydessä.

*integraatiomahdollisuus riippuu käyttämästäsi vaan mallista ja ominaisuuksista. Integraation rakentamisesta syntyvät kustannukset veloitetaan erikseen.

Materiaalien vastaanotto ja ostot

MakeProlla pystyt tekemään helposti vastaanoton saapuvista tuotteista ja luomaan samalla valmiin hyvityslaskun tai käteiskuitin riippumatta erän laadusta tai suuruudesta. Vastaanoton yhteydessä vastaanotetut tuotteet kirjautuvat myös automaattisesti varastoon, eli myös varastonhallinta tapahtuu automaattisesti.

Materiaalien lähetykset ja myynti

MakeProlla luot helposti uusia lähetyksiä, olivat ne sitten suuria tai pieniä. Samalla syntyvät nopeasti myös lähetyksen rahtikirjat ja lasku. Et tarvitse enää erillisiä ohjelmia tai käsin kirjoitettavia rahtikirjoja.

Varastonhallinta

MakePron varastonhallinta on täysin automatisoitu. Saapuvat ja lähtevät materiaalierät kirjautuvat automaattisesti. Syötä vain alkusaldot ja tämän jälkeen toiminnanohjausjärjestelmä seuraa materiaalivarastoja puolestasi.

Lavojen, autojen ja koneiden seuranta

Makeprossa pystyt kirjaamaan lähtevät ja saapuvat lavat tai autot. Eli tiedät aina missä ja kenellä mikäkin lavasi on. Lisäksi lavoihin on mahdollista asentaa seurantalaitteet, joiden avulla näet lavojen sijainnin lähes reaaliaikaisesti. Ei enää taulukoita tai manuaalista seurantaa ja mikä tärkeintä ei enää kadonneita lavoja!

Romutustodistukset

Puratko tai otatko vastaan romuautoja? MakePro tarjoaa sinulle suoran integraation Traficomin romutusjärjestelmään. Romutustodistuksen tekeminen ja auton tietojen tarkistaminen onnistuu käden käänteessä.